G. KUIJF KTK (Kuijf Transport Kockengen) kent vanaf 1996 een derde generatie met de 2 broers Jan en Gerard aan het roer. In de jaren 20 is opa G. Kuijf met paard en wagen begonnen en bracht de melkbussen van de boerderij naar de fabriek. In 1958 nam zijn zoon G. Kuijf het bedrijf in Laagnieuwkoop over. In de loop van de tijd groeide het bedrijf uit en werd er gestart met veetransport en met stukgoedvervoer voor o.a. van Gend en Loos.
In 1989 zijn Jan en Gerard een maatschap met hun vader begonnen. Spoedig werd de locatie op Laagnieuwkoop in Kockengen te klein en in 1991 is het bedrijf verhuisd naar de Maarssenbroeksedijk in Utrecht. Dit is nog steeds de huidige locatie.


Met een wagenpark van zestig eenheden houden wij ons hoofdzakelijk bezig met nationaal distributievervoer en Benelux stukgoedvervoer. Ook verhuren wij veelal een vrachtwagen met chauffeur, die door de klant zelf naar eigen inzicht ingezet kan worden.

Kuijf KTK staat met zijn medewerkers iedere dag voor u klaar, zorgt voor kwaliteit en flexibiliteit in woord en daad. Mede omdat de vrachtwagens uitgerust zijn met een “track en tracé” systeem kunnen wij inspringen op uw vervoersbehoefte. Wij proberen altijd in overleg een passende oplossing te vinden.

Vacature

Wij zijn op zoek naar ervaren distributiechauffeurs.

Bent u in het bezit van :
- rijbewijs C
- CCVB-diploma
- beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- goede topografische kennis van Nederland en ev België
dan is deze baan beslist iets voor u.

INT. TRANSPORTBEDRIJF
G. KUIJF B.V.

Maarssenbroeksedijk 57
3542 DM UTRECHT

Telefoon: 030- 241 41 66
Telefax: 030- 241 24 59
E-mail: planning@kuijfktk.nl
Kvk nr. 30203621
BTW nr. NL8142.77.809 B01